Sretan Božić i Nova 2023. godina

Poštovani članovi/ce!

Predstojeći božićni blagdani dolaze nam kao neizmjerni izvor nade, nutarnje radosti i snage. Božić nam daruje stvarno iskustvo Božje blizine i zajedništva s nama. Ove godine Božić nosi posebno i intenzivnije značenje jer nas vraća na spomenutu istinu da nas Bog nije napustio, nego da je uvijek Emanuel – s nama Bog. S nama u svemu: u naših strahovima i bolestima, ali i u našim odnosima i radostima života.

Kroz ovo vrijeme smo imali iskustvo posebne potrebe za blizinom. Na razne načine smo nastojali pokazivati jedni drugima podršku, kroz naše susrete, koncerte, izložbe i razna druga događanja… Zahvaljujemo svima Vama i   suradnicima, ustanovama, institucijama, tvrtkama, Krapinsko-zagorskoj županiji, Gradu Zaboku, Turističkoj zajednici Grada Zaboka i medijima na izvrsnoj suradnji, financijskoj i drugim vrstama potpore. Nadamo se da će ta suradnja ubuduće biti još bolja i kvalitetnija.

Svima vama, vašim obiteljima, prijateljima, svim ljudima dobre volje  te poslovnim partnerima želimo ČESTIT BOŽIĆ I PUNO ZDRAVLJA I BOŽJEG BLAGOSLOVA U 2023. GODINI. Provedite blagdane u krugu obitelji i prijatelja i ne zaboravite im reći da ih volite jer ljubav je najveći dar.

Ogranak Matice hrvatske u Zaboku!

Predsjednica: Sandra Babnik Lončar, prof.

Potpredsjednica: Tina Marušić, mag. educ.

Tajnik: Darko Fiket

Članovi Predsjedništva: Ivica Balagović, dr. spec. urolog  i Marko Bilić