Održana primopredaja doniranog računala

Dana 24.11.2020. godine u prostorijama Ogranka Matice hrvatske u Zaboku izvršena je donacija računala od strane Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko-zagorske županije.

Donaciju je uručio mr. crim. Josip Horvatin, predsjednik UDVDR Krapinsko-zagorske županije a preuzeli su ju predsjednica OMH u Zaboku Sandra Babnik Lončar i dopredsjednica Tina Marušić.

seg_vivi

Josip Horvatin, predsjednik UDVDR Krapinsko-zagorske županije istaknuo je kako se trude da pomognu gdje god mogu i kad za to postoji mogućnost.

Zahvalna sam što smo ispred svih potrebnih upravo i mi dobili donaciju i nadam se da će takvih donacija biti još – istaknula je prilikom primopredaje Sandra Babnik Lončar, nova predsjednica OMH u Zaboku.

Donacijom navedenog računala omogućeno je unaprjeđenje rada i djelovanja ogranka ali i još kvalitetnija komunikacija između članstva, ogranaka na našem području i šire te općenitog djelovanja u našem gradu Zaboku – istaknuo je tajnik Darko Fiket.

Sama prigoda primopredaje bila je prilika za razmjenu informacija o redovnim aktivnostima navedenih Udruga i njihovih članova, aktualnoj problematici, ali i budućim mogućnostima suradnje.

Pripremio: Darko Fiket, tajnik OMH u Zaboku